Skolblogg

Ja, det är väl dags för ett nytt inlägg kanske. I skolan har vi en del i kursen som heter IKT - internet- och kommunikationsteknik har jag för mig att det betyder. I alla fall i IKT:n så ingår det att ha ett googlekonto och att ha en blogg på blogspot. Denna bloggen ska vi fylla med reflektioner kring böcker. Vill ni läsa så finns den på frokenlindholm.blogspot.com förhoppningsvis så blir jag inte bloggtrött på den bloggen utan fortsätter blogga här. alternativ att jag bara har kvar den andra. eller denna. vet inte riktigt hur mycket vi kommer använda bloggarna efter att denna kursen är slut.
Nu tror jag att jag ska äta lite lunch och sen fortsätta läsa Lärare av i morgon.
KramKram

Nya kuddar!

Jag har köpt hem lite nya kuddar och som utlovat i tidigare inlägg så kommer nu bilder på dessa.



Detta är mina nya sängkuddar. Som ni kanske ser bakom så har vi just nu två sänggavlar. Den större med tyg ska ut. Nån som vill ha? =) Den i trä är tanken att den ska bli vit. Men det ligger lite på is just nu. Jag älskar iaf när sängen är så här fint bäddad! Nästan så mycket så att jag inte vill sova i den. =)



Detta är mina nya soffkuddar. Fina va? Det känns skönt att få bort det gröna ur vardagsrummet. Det var dags för något nytt!

Så nog om kuddar.
Jag har ansökt om tjänstledigt på jobbet så jag ska bara koncentrera mig på studierna framöver. Det känns jätteskönt!

Igår var vi på picknick med Ebba, Linnea och Annsofie på bodele. Vi åt mackor, fikade, plockade snäckor och gungade. Det var väldans mysigt och vädret var jätteskönt! Så här fint var det:



Det var allt för idag!

KramKram

Sommarkänsla



Denna lilla jordgubben har vi lyckats odla fram. Vi verkar ha en sen sort för dom har inte börjat växa förrän augusti och endast två har blivit röda. Denna är fint röd just nu och kanske äter vi upp den snart.

Idag har jag inte varit i skolan utan suttit hemma och läst. Den är konstigt hur man tror att man ska hinna läsa mer än man gör. Jag tycker jag läser och läser men det tar aldrig slut. Vi får väl se hur det går. Dagens bok heter Lärare av i morgon. Första delen var ganska intressant och fick mig att fundera över vad jag kommer bli för sorts lärare, och vad jag vill bli för sorts lärare. De andra två delarna var också intressanta men lite jobbigare att läsa.

Idag har vi ätit pasta och köttbullar. och så har vi gått en promenad. Det var mysigt och skönt. och jag har köpt nya prydnadskuddar till sängen. kommer en bild nästa gång.

KramKram

En månad som fru!



Idag har jag och Henric varit gifta i en månad. Största skillnaden för mig är att jag heter Lindholm nu.
Men det finns också en känsla av trygghet, att det är vi för alltid.
Ikväll ska vi äta god middag: Kyckling med rotfrukter och Creme Brulée. Henric har grejat jättelänge i köket. Gulligt!

Vill också passa på att ge en Grattishälsning till The Mattssonz som har varit gifta i hela 10 månader idag.

Eva-Maria och Markus tycker att jag är lite dålig på att uppdatera min blogg. Så jag kör en liten snabbgenomgång om mitt liv nu. Jag har börjat på högskolan i trollhättan, lärarprogrammet. Är inne på andra veckan nu. dock så har inte vi kommit igång så mycket. Det är mycket information som dom tar tre timmar på sig att säga men det egentligen skulle kunna sagts på en halvtimme. Men det är en del att läsa. och om några veckor blir det första praktiken. Det ska bli spännande.

Nu får vi se hur lång tid det tar innan mitt nästa inlägg =)