Balens Prins och Prinsessa

Jag och Sebastian på bal

I fredags var det bal på gustafsberg. Det var jättekul!! Det var jag och sebastian, anna och martin, malin och jonny, emanuel och linn samt susanna och jeremia. Alla var jättefina och stiliga! Jag och sebastian vann valstävlingen och blev balens prins och prinsessa! Maten var jättegod, underhållning urkul, dansen roligare än roligast. Balen var underbar! och jag var jättevacker!
puss och kram ekologisk banan

Krav

Krav
 
Eftersom jag har pratat så mycket om ekologiska bananer tänkte jag visa kravmärket så ni lättare kan hitta kravmärkta bananen och andra varor när ni handlar. visst det kostar lite extra men kravmärkta men tänk hur mycket det lilla betyder för arbetarna, miljön ja för hela världen. vi måste ta hand om Guds jord så att våra barn och barnbarn osv. kan njuta av denna vackra jord.


klagomål och nationella provet

hejsan!
vill börja med att säga att jag inte uppskattar klagomål från en viss postis om att jag inte uppdaterar min blogg. jag förstår att mitt liv är oerhört intressant och just därför har jag inte tid att uppdatera bloggen hela tiden. jag har ett liv till skillnad från en viss person, nämner inga namn. hostpostishost.

i helgen var jag och sebastian på bio. ice age 2. mycket bra film. roligt. definitiv sevärd. enda minuset var försöket till disneykopia med smöriga sånger. men oerhört rolig!! har ockås gjort klart mitt projektarbete! är mycket stolt! jaja det skulle vart inne för tvåmånader sen men..bättre sent än aldrig. =)
daniel, jag älskar ditt supermariospel. jag vill också ha!!!

ja idag hade vi nationellt prov i matte c. än en gång udnrar jag varför jag valde den kursen. jag fattade ingenting. lämnade in efter en timma. först av alla. tur att inte lennart vaktade just då...

i övermorgon är det bal. tokigt.

puss och kram ekologisk banan!

Raggningsrepliker

- Tjena Kexet, här står du och smular?

- Simma kan jag men i dina ögon drunknar jag.

- Du är en pärla på livets halsband.

bra eller dålig får ni själva avgöra. testa dom gärna! =)
har ni egna förslag så kom med dom!
raggningsrepliker är ju så roliga! =)

Piggelin

Hej hopp gummi....
igår var en allmänt slapp dag. köpte en slips till sebastian som han ska ha på balen. den passar jättefint till min underbara klänning! jag låg och läste en del på balkongen också..tog en kvällspromenad med sebastian. tittade på commander in chief. jag vill också vara president i USA. skulle ni rösta på mig då? nej nu börjar det bli dags att dra sig mot skolan. börjar iofs inte förrän om den timma men jag ska äta lunch först. och gå ut med soporna. och borsta håret. oj nu börjar det bli riktigt bråttom! =) 
ikväll blir det cellgrupp. eller i eftermiddag. ikväll blir det floorfillerfinalen. ska få låna agnes inspelning! agnes åker snart. fast hon ska köpa blommor till mej. =)
nu är skolan snart slut! =)
..kopp!
ps. piggelin är min "årets favorit". förra året var det twister. självklart ligger bengts glass alltid överst men utöver det.

fredag!

igår var jag och shoppade...köte legging, knästrumpor, bh och glass och vindruvor =)
tror jag vet vem som är älskaren. det måste vara anna alenklint...tror jag...
idag har ajg tänkt kolla på skor till balen och jobba med mitt projektarbete...ska ju vara klart nästa vecka är planen =)
puss och kram skumbanan

älskaren?

hmm...vem är denna mystiske älskaren? jag har två gissningar...markus eller anna alenklint...lite udda gissningar men ändå inte.. och förresten vårt schema är prcis så slappt det ska vara efter tre år på samhäll...så nu har jag bara två lektioner kvar denna veckan..sen är det långhelg som vanligt =)

ska strax iväg och fika med mor och sebastian för att fira att han har klarat teoriprovet!! =)

puss och kram skumbanan

Filosofiprov, pannband och studentmössa

Ja, idag fick vi äntligen våra efterlängtade studentmössor. man börjar verkligen känna av att det närmar sig nu. motivationen inför prov är nästan lika med noll. emmelie blev sådär underbart rörd när mössorna kom. hon är ju så härlig!
idag har jag gjort klart mitt första alster i textilen (ja jag läser textil, nej jag kan inte sy). ett vackert pannband eller iaf nästan ett pannband. det är för litet också. och skulle egentligen blivit en mössa men ni skulle bara veta hur lång tid det tar att sticka en mössa. en evighet!!!
imorgon är det filosofiprov. hoppas man har lärt sig alla gubbar och vem som hävdade vad nu. önska mig lycka till!
jag har världens slappaste schema! =)
puss och kram skumbanan!

Mitt dop(p)



Så här såg det ut när jag döptes den 16 April 2006 av Thomas Granath.