Grattis på namnsdagen Josefine!

Ja, jag vet att det är Josef och Josefina som har namsdag idag men det struntar jag i!
"Josefina är den svenska varianten av Josephine, Josefin, som i sin tur är den franska kvinnliga formen av Josef." "Josef kommer från hebreiskan och har tolkats "må Gud föröka"."

- Bohusläningen

Sebastian säger att det betyder att jag ska få massa barn. Ett helt fotbollslag. Som jag kan träna. Typ som familjen von trapp i Sound of Music fast med fotboll....

kärlek och kram


Grattis på namnsdagen Greger!



(Det här är inte min greger. det är en bild jag har tagit från ikeas hemsida eftersom jag inte hade någon bild på datorn på greger. min greger är mycket sötare och har inte den där galna blicken)

Igår var det Gregers namnsdag!! hipp hipp hurra!!

Igår var också dagen jag var på dolly parton. det var jag, anna, sebastian, sebastians mamma carina och familjen Manne: John, Birgitta, Mattias och Daniel. Dolly var toppen! har ett jätteroligt skratt =)

nu måste jag skriva månadsrapport så jag kan inte skriva mer här!

malin: jag vill träffa dig snart också. jag kanske ska simma imorgon. vad gör du imorgon kväll? markus har kalas kl 20:00 där agnes bor för tillfället. men vi kan väl höras imorgon? eller när du skrev imorgon menar du idag då? äh skit samma vi hörs någon dag snart!!

love you!

det är väl dags nu...

det gick ju inte så bra med mitt nyårslöfte. att skriva mer på bloggen. men men man kan ju inte lyckas med allt! =)

Sen sist (när nu det var) har jag faktiskt tagit några steg mot en modigare josefine. Jag har, trots en stor rädsla för smärta, tagit hål i öronen. Jag är jättenöjd! och om typ två veckor får jag byta till andra örhängen om jag vill..fast ajg har inga andra än. får väl ta och köpa ett par.

Jag har varit på evangelistveckan i Jönköping. åkte dit med markus och miriam. flummigt värre. sen sov klassen på vandrarhem. mysigt! och killarna sjöng "vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar på internationella kvinnodagen" för oss tjejer vid frukosten.

och så har det ju varit melodifestival! jag SKA köpa the ark nya skiva! jag har också insett att nästa år kan jag inte se melodifestivalen. fast linn räddade mig och sa att det går att se på internet. tur.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. jo det är kul att anna äntligen är hemma! och ikväll ska vi träffa my!

imorgon blir det dolly parton konsert!  =)

Ha det gött!

kramar