Lördag och söndag

Lördag
Städade sebastians kök, badrum, hall och sovrum. är mycket stolt! =) det blev väldigt rent och fint, ser nästan ut som en annan lägenhet =) sen på kvällen åt vi glass och spelade alias med sara, daniel, anna s och malin i kyrkan.
Söndag
skulle dansa i kyrkan idag. första dansen gick finfint. daniel fattade när han skulle fadea ner och allt. andra dansen däremot. första delen fick bra. mitten också...sen gjorde nån fel och alla fick black out. så vi stod bara där i typ 20 sek innan vi kunde komma in i dansen igen. det va jättesvårt att hitta var vi va.
Efter mötet åkte jag och daniel hem till honom och spelade super mario. sebastian kom förbi en stund och lite senare kom sara. så där har vi suttit och spelat super mario och ridit på yoshi mellan ca 14 och halv tio. härlig musik det är till det moderna spelet! =) men oh va roligt det är!

nu är det snart nanadags. börjar känna mig smått trött. sitter här på mitt rum med tända ljus och myser. vill få tag på min bror också...får nog ta och ringa honom då kanske =)

puss och kram skumbanan

ps. tack för den fina banandikten martin!

Hej

Hej Josefine!
Nu ska vi gå till kyrkan... Du får skynda dig lite tycker jag...=)
Puss

Städat!

Puh... Nu har jag städat mitt rum vilket var väldigt välbehövligt.... Vi ska tapetsera om i hallen så mitt rum måste vara redo för möbler och annat som kan tänkas vilja få plats. Nu är jag trött och sugen på isglass...tyvärr har jag ingen hemma så jag får klara mig med isvatten. skönt nu kan jag slappa resten av dagen med gott samvete =)
kram banan (ekologisk)

Min pärla och älskling!

Min pärla och älskling!

Eftersom det är markus som har inspirirat mig till att starta denna blogg så tänkte jag följa hans exempel och lägga in en bild på min pärla och älskling. Fullt race all the time! =)

Anna

Anna

Min underbara vän!

Ekologiskt odlade bananer

Jag och min bästa kompis anna (kommer lägga in fin bild på henne snart) har gjort ett arbete i naturkunskapen om ekologiska bananer. Så jag ska bara köpa krav eller rättvisemärkta bananer. Vi skrev en liten dikt om ekologiska bananer. Så här går den:

Ekologiska bananer är gott
Då ingen dåligt samvete fått
Ekologiska bananer är bra
t.ex. sådana från kra(v)
Ekologiska bananer tycker vi om
Det finns inget som smakar som dom

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!