Chokladbollar och skottning

Baksuget försvann inte efter kanelbullar. Så jag googlade chokladbollar valde ett recept och satte igång. Så här goda ser dom ut: (var dock så mätt på kanelbullar att jag inte orkade smaka igår kväll =P )




Nu på morgonen kommer jag ur duschen och ser älsklingen gå ut. Går nyfiket och tittar i fönstret vad han gör. Han skottar! underbart! klockan var bara jalv nio på morgonen. Puss på dig!



inser i efterhand att jag borde roterat bilderna men ni fattar =)

nu är det frukost.

hejsvej

kanelbullar

Idag har jag och älsklingen bakat mumsiga kanelbullar =)


Före



Under tiden


Efter


Dom var lika goda som dom ser ut =) mumsfillibaba

6 månader

Igår var det vår 6 månaders förlovningsdag. =) Fast Henric jobbade sent så vi ska fira lite idag istället. Så ikväll blir det Tacos (tro det eller ej) på Henrics önskan.

Idag har jag kört provuppkörning och bokat teoriprov och uppkörning. fast jag tänker inte säga när!

hejsvej gummigrej

Inatt sov jag med Greger.



Jag letade igenom lite kort på datorn för att hitta ett kort att lägga upp. Tänkte först hitta ett på Henric men så hittade jag det här istället. Fast nu börjar jag fundera. Kortet är ju från Eva-Marias möhippa och hon är ju utklädd och grejer. Ändå så ser hon bättre ut än vad jag gör på detta kortet. =)

Så nu har jag överlevt ett natt i från min älskling. Till min hjälp hade jag ju Greger förstås.
None
Det är inte greger på bilden. det är någon kusin från ikea. men ungefär så ser han ut. Han hjälpte mig iaf genom natten.

Ikväll ska jag på danspass på friskis. det är jätteskoj. fast jag har missat två veckor i rad tyvärr så jag hoppas jag hänger med ändå.

hej svej gummi grej

tequila, tiaror och chipautomater

I fredags var det pingvin och bowling med markus, för det är ju okej när man är gifta på var sitt håll eller? =)
på lördagen kom malin hem till mig och vi fikade lite grann. sen på kvällen var det tjejkväll men malin(annan malin än tidigare malin) och carina. vi åt räkor och drack vin hemma hos mig sen drog vi ut till mårtens och dansade. och nu vet jag att tequila är äckligt. speciellt när man tappar sin citron på golvet. =) (vill bara tillägga att jag lät citronen ligga på golvet, jag åt inte upp den.)
igår söndag var jag på bröllopsmässa här i stan. väldigt skoj. köpte mig världens finaste tiara! innan mässan skulle ajg köpa ett busskort på pressbyrån. jag betalde med kort och dom har sån där maskin man ska stoppa ner chipet. så jag betalde tog mitt busskort och gick. sen jag gick till ett cafe och köpte en macka. skulle betala men kunde inte hitta mitt kort!!! varför inte? jo jag hade lämnat det i chipautomaten på pressbyrån! så det var bara att springa tillbaka till pb. =)
nu är det väldans kallt ute och jag ska gå till bussen som ska ta mig till jobbet.
älsklingen är på kickoff med cheferna på jobbet så jag får sova ensam inatt. om inte nån vill göra mig sällskap? =P
pusspuss


Nya tag!

Ja det är väl dags att ta nya tag med bloggen igen. =)
Vad har hänt sen sist? hmm.. jag har fyllt 21, börjat på en FAST tjänst och så har jag och Henric bestämt att vi ska gifta oss i sommar. =) Den 8 augusti blir den stora dagen. Kyrkan är bokad likaså florist och fotograf. Klänningen är beställd och festlokal preliminärbokad. och vi är jättelyckliga!

Snön är här. iaf idag.

Henric jobbar sent så jag ska låna Herr Mattsson ikväll =) pingvin och biljard är planen. och imorgon blir det tjejkväll med några från jobbet.

hej hopp gummisnopp